Wall Street English Malaysia

STANDARD EMAS DALAM LATIHAN BAHASA INGGERIS KINI DI MALAYSIA

Pusat rintis Wall Street English Malaysia terletak di kawasan komersil Kuala Lumpur. Wall Street English Malaysia yang diapit lokasi membeli belah utama seperti Pavilion dan Star Gallery, dan ia terletak di bangunan Fahrenheit 88, di aras 2, di kawasan terkenal Bukit Bintang. Ia mudah diakses dengan khidmat monorail di stesen Monorail Bukit Bintang, serta banyak kemudahan letak kereta yang dikelilingi kedai, restoran, kafe dan bar, yang menawarkan tempat yang selesa untuk belajar, atau berehat, atau untuk bersuka-ria.

Wall Street English memberi penekanan kepada persekitaran pendidikannya. Kami bekerjasama dengan pereka bentuk bertaraf antarabangsa untuk menghasilkan pusat pembelajaran yang menepati citarasa. Wall Street English Malaysia dibuka dari jam 10pg hingga 10mlm setiap hari, 365 hari setahun. Dengan pusat yang direka dengan citarasa antarabangsa, produk pembelajaran milik sendiri serta perkakasan dan perisian terkini, Wall Street English Malaysia menyediakan para pelajar dengan segala sumber tersedia untuk pengalaman pembelajaran yang berjaya.

Hubungi Kami  

MENGAPA BELAJAR DI WALL STREET ENGLISH?

Mengapa belajar di Wall Street English?
Setelah berjaya melatih hampir 2 juta pelajar di seluruh dunia, Wall Street English amat komited terhadap pendidikan global, dan terus menjadi jenama antarabangsa pilihan dalam pendidikan bahasa Inggeris untuk dewasa.
  • 450+ Pusat Bahasa
  • Pengalaman 40+ tahun
  • 2+ Juta Pelajar
  • Luas di 28+ negara
  • 1 Keadah Unik

AddThis Sharing

Ke Atas